Hoe te grillen voor een menigte op 4 juli

SpoedcursusNa een onderbreking van twee jaar blijkt uit onze e-mails en sociale-mediakanalen dat veel Amerikanen ernaar uitkijken om opnieuw meer dan zes mensen uit te nodigen voor hun cook-outs op Fourth of July. Koken voor een menigte kan een beetje intimiderend zijn, daarom vonden we dit een perfect moment om onze beste tips te delen voor het organiseren van een epische barbecue, een waar je samen met je gasten van kunt genieten.

Hou het simpel

Volgens een onderzoek van de Hearth and Patio Barbecue Association zijn hamburgers, hotdogs, biefstuk en kip het meest populaire gegrilde voedsel voor 4 juli.

We laten het feest graag beginnen met een cool plengoffer, zoals gekoeld en gegrilde sangria of de gebruikelijke versnaperingen – bier, wijn, frisdranken en water. (Kinderzwembaden gevuld met ijs zijn geweldige geïmproviseerde koelers.) Als iemand aanbiedt iets mee te nemen, stel dan een aperitief of dessert voor, bij voorkeur gerechten die goed kunnen reizen en geen koeling nodig hebben.

Grillkilt

Grill de burgers en brats in porties en houd ze warm in grote wegwerppannen van aluminiumfolie. Je kunt een beetje hete runderbouillon aan de hamburgers toevoegen om ze vochtig te houden, en de brats onderdompelen in warm bier en uien. (Zien Brats in een bubbelbad. Presenteer een interessante reeks kruiden waaruit de gasten kunnen kiezen. (Opmerking: plantaardige versies van hamburgers en brats worden gewaardeerd door veganisten of vegetariërs op je gastenlijst.)

Brats in een hottub - Grillen voor een menigte

Kies bijgerechten die de dag voor de cook-out kunnen worden bereid, zoals een van onze nieuwe favorieten, Caveman Koolsla (maak salades kort voor het opdienen om te voorkomen dat ze waterig worden), geroosterde bonen, macaroni met kaas, of makkelijke pastasalades. Bijgerechten kunnen ook aan gasten worden toegewezen; het investeert hen in het succes van de partij.

Holbewoner Slaw

Wees georganiseerd

Zoals succesvolle cateraars je zullen vertellen, is het van cruciaal belang om georganiseerd te zijn bij het voeden van een menigte. Als aangewezen pitmaster wil je alles bij de hand hebben. Meerdere keren naar de keuken rennen om een ​​vergeten item te pakken, maken geen goede indruk. We hebben onlangs een handig barbecueaccessoire ontdekt, genaamd a GrillKilt.

Grillkilt

Het is een mannelijk ogend schort, een draagbaar werkstation/gereedschapskist met ruimte voor alles, van kritische grillparaphrenalia tot wrijvingen, temperatuursondes op afstand, handdoeken en misschien een koud brouwsel. Verkrijgbaar in 12 kleuren, de ontwerpers omvatten 10 zakken in verschillende maten, 5 D-ringen en 2 karabijnhaken. (Charleston Magazine noemde het: “Het accessoire waarvan je niet wist dat je het nodig had deze zomer.)

Grill Kilt Kleuren

Als uw grill geen aangebouwde werkruimte heeft, zet dan een tafel op – zelfs een stevige kaarttafel of picknicktafel zal werken – en laad deze met papieren handdoeken, een rol stevige folie, grillhandschoenen, handschoenen voor voedselverwerking, kleine kommen met grof zout en peper, plantaardige olie en tangen en spatels met lange steel. Vergeet ook een goede grillborstel niet, want het kan zijn dat je het grillrooster tijdens het feest meer dan eens moet schoonmaken en oliën. Met een volledig opgeladen brandblusser in de buurt van uw kookgedeelte ziet u eruit als een professional.

U moet ook een station opzetten voor het comfort van uw gasten, een station met een kleine EHBO-doos, vochtige doekjes, insectenwerend middel, zonnebrandcrème, enz.

Wees realistisch

Hoeveel mensen denk je dat je comfortabel kunt huisvesten? Denk aan parkeren, zitplaatsen, toiletfaciliteiten, koelkastruimte en natuurlijk grillruimte. We ontvingen eens een e-mail van een man die was genomineerd om te koken voor een groot familiehuwelijk, ook al had hij alleen een standaard waterkokergrill. Het leek alsof hij een situatie van “broden en vissen” verwachtte, wat betekent dat zijn grillrooster op wonderbaarlijke wijze aan zijn behoeften zou voldoen. Zo gaat dat meestal niet. Dus … evalueer realistisch wat je hebt en wat je nodig hebt om het feest tot een succes te maken. Met een beetje planning kom je een heel eind.

Misschien moet u extra grills, tafels of koelers lenen of huren. Restaurantbevoorradingshuizen zijn goede bronnen van goedkope feestartikelen zoals grote wegwerpschalen, clamshell-dozen voor restjes, papierproducten, enz. Misschien kunnen vrienden of buren u de benodigde apparatuur, koelkast- of vriezerruimte, mankracht of zelfs entertainmentopties zoals buiten lenen TV’s, cornhole, enz.

In ieder geval een veilige en glorieuze Vierde! Van ons allemaal op Barbecuebible.com.

Hou je van grillen voor mensenmassa’s? Laat het ons weten op Facebook, Twitter, Redditof Instagram!


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rotisserie-Ongedwongen.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart