
Vakantie
Leuk feitje van 4 juli: hoewel we de ondertekenaars van de Onafhankelijkheidsverklaring vaak beschouwen als oudere staatslieden (poederhaar doet dat met je), waren veel van onze Founding Fathers in juli 1776 amper ouder dan hun tienerjaren! (Aaron Burr was net 20.)
Nog een leuk weetje: 4 juli is volgens de Hearth and Patio Barbecue Association de grootste grillvakantie van het jaar, met zo’n 74 miljoen Amerikanen die van plan zijn buiten te koken. Burgers, steaks, hotdogs en kip (in die volgorde) zijn de populairste hoofdgerechten. U kunt op deze website tal van variaties op die thema’s vinden. Bezoek de Recepten gedeelte van onze website, en laat het u meenemen naar enkele smaakvolle plaatsen.
Je hebt recepten voor bijgerechten nodig! Hieronder staan enkele van onze favorieten op Onafhankelijkheidsdag.
7 bijgerechtrecepten voor 4 juli
1. Mezcalini
Een perfect drankje voor een zomers feestje! Steek een margarita over met een mojito en je krijgt een Mezcalini. Voeg rook toe en je bereikt nirvana, om nog maar te zwijgen van bekendheid, vooral als je met de handroker voor je gasten zwaait.
2. Gerookte Buffelkip Dip
Dit recept, een riff op een van Amerika’s favoriete voorgerechten, krijgt altijd lovende recensies als we het op feestjes serveren. Je kunt de kip van tevoren roken en de dip samenstellen op de dag van je feest. Serveer met stevige crackers of gegrild brood.
3. Varkensvlees “Shooters”
Een “shotglas” gemaakt van kielbasa (of andouille) en spek? Klopt, ja. Vul met roomkaas, cheddar, garnalen en groene uien voor een aperitief dat je gasten niet snel zullen vergeten.
5. Salade Gegrilde Groenten
Deze salade, met verse zomergroenten, kan een dag van tevoren worden gegrild en kunstig op een schaal worden geserveerd. We besprenkelen de onze graag met een goede balsamico-azijn vlak voor het opdienen.
6. Hasselback Aardappelen
Verander gewone gebakken aardappelen in een kunstwerk met behulp van een techniek die is ontwikkeld door een hotel in Zweden. Een van onze meest populaire aardappelbereidingen tot nu toe, dit recept combineert de knapperigheid van chips met de romige, boterachtige goedheid van roodbruine Idaho. Zeker een keeper!
Wat is jouw favoriete bijgerecht? Laat het ons weten op Facebook, Twitter, Redditof Instagram!
creditSource link